Hidroizolaţii

scurta descriere

Hidroizolaţii şi termoizolaţii

Ullum apeirian eu vis, at mea eius ponderum. Ea sit hinc civibus sapientem. Nec no choro delenit assentior, sit an natum definiebas, vim no duis lobortis vulputate. Consul tamquam at eum, nullam consequat et est, no graece facete eos. No dicant detraxit sea, cu his nonumes scaevola. Petentium patrioque suscipiantur no sea.

 

Lucrari de hidroizolatii

Tipurile de hidroizolatii ce se pot realiza de catre societate sunt:

 • Hidroizolatii terase
 • Hidroizolatii poliuretanice
 • Hidroizolatii PVC
 • Hidroizolatii cu membrana bituminoasa

 

Hidroizolatii terase

Societatea executa lucrari de hidroizolatii terase, in functie de tipul de constructie, indiferent daca este de suprafata sau subterana. Prin respectarea cu strictete a regulilor de baza in punerea in practica a acestui gen de lucrare, prin profesionalismul si inalta calificare a personalului, lucrarile realizate de Master Roof Prest garanteaza durabilitatea si eficacitatea lucrarilor de hidroizolatii terase. In functie de preferinta clientului, echipa de lucru poate sa puna in opera lucrari profesioniste de hidroizolatii terase folosind materiale precum PVC-ul sau solutiile lichide bazate pe rasini poliuretanice.

Prin standardele inalte la care se executa aceste lucrari de hidroizolatii terase, se realizeaza prevenirea sau stoparea infiltratiilor de apa in structura constructiilor pentru perioade foarte indelungate, fapt care se datoreaza si materialelor cu caracteristici deosebite care sunt folosite, adica o inalta rezistenta la factorii de mediu si la temperaturile extreme. Prin lucrarile complexe executate se obtine o impermeabilizare perfecta a terasei oricarei constructii.

 

Hidroizolatii poliuretanice

Sistemele de hidroizolatii poliuretanice fac parte din categoria celor lichide, o metoda revolutionara de sigilare a suprafetelor realizate din beton si nu numai, care se remarca indeosebi prin modalitatea usoara de aplicare, fiind o varianta ideala pentru cei care urmaresc hidroizolarea anumitor suprafete intr-un timp record, fara a face rabat de la calitatea rezultatelor finale.

Aceste tipuri de hidroizolatii se realizeaza cu rasini poliuretanice ce se regasesc in amestec cu alte substante si elemente (izocianati de pilda), pentru obtinerea unor materiale cu proprietati remarcabile de rezistenta, in special impotriva factorilor de mediu. Pelicula obtinuta prin turnarea materialelor poliuretanice este flexibila, asigura o etanseitate perfecta, si acoperirea uniforma a suprafetei vizate. Metoda de aplicare implica automat eliminarea adezivilor, utilizati in cazul hidroizolatiilor cu membrane solide pentru o aderenta mai buna, precum si a rosturilor sau urmelor de imbinari. Rezultatul final consta in obtinerea unei hidroizolatii poliuretanice complet neteda, omogena si fina.

 

Hidroizolatii PVC

Din gama celor mai utilizate materiale pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii nu lipsesc membranele PVC, o hidroizolatie PVC fiind recunoscuta in primul rand pentru flexibilitatea specifica ce asigura un montaj rapid si simplu, o aderenta perfecta chiar si in zonele mai dificile, cum ar fi colturile sau elementele specifice acoperisurilor (parafrunzare, aeratoare etc), si nu in ultimul rand, rezistenta impotriva smulgerii, respectiv a intinderii, aspect ce garanteaza o lucrare de calitate, si implicit obtinerea celor mai bune rezultate in materie de durabilitate in timp si prevenirea, sau stoparea patrunderii de infiltratii.

O hidroizolatie PVC este totodata si una ecologica datorita tipului de materiale ce sunt utilizate. De asemenea, acestea din urma sunt caracterizate de o valoare mica in ceea ce priveste greutatea; astfel, hidroizolatia rezultata nu va incarca suplimentar cladirea cu pricina. Hidroizolatiile PVC au o durata de viata de peste 30 de ani, fapt ce se datoreaza si rezistentei sporite pe care materialele de acest gen o prezinta impotriva razelor UV, precum si a temperaturilor extreme.

 

Hidroizolatii cu membrana bituminoasa

Metoda clasica de impermeabilizare a cladirilor, mai exact a teraselor acestora, ramane cea de efectuare a unor hidroizolatii membrana bituminoasa. Asternerea acelui covor negru format din bitum a fost, si probabil va ramane cel putin in viitorul apropiat, principala solutie pentru prevenirea infiltratiilor de apa in structura acoperisurilor, si ulterior in interiorul imobilelor respective. Realizarea lucrarilor de hidroizolatii membrana bituminoasa sunt relativ simple, fiind durabile si extrem de eficiente daca se respecta anumite reguli de baza, ce se aplica totodata in cazul oricarei operatiuni de acest gen, indiferent de tipul materialului ce este utilizat.

Un prim pas esential consta in curatarea perfecta a stratului suport de orice murdarie sau urma de praf inaintea aplicarii membranelor bituminoase, in mai multe straturi (in cazul lucrarilor de hidroizolatii de la zero), sau intr-un singur strat, dupa principiul “o data, dar bine”, sau in cazul operatiunilor de reparare a hidroizolatiilor deja existente. De asemenea, stratul suport trebuie sa fie perfect plan, fara goluri sau umflaturi.

Aplicarea membranelor bituminoase se realizeaza prin termosudare (incalzirea suprafetei interioare). In cazul hidroizolatiilor dublustrat, partea din mijloc specifica celui de-al doilea strat trebuie sa acopere marginile de suprapunere ale primului strat. Membranele bituminoase sunt accesibile ca si pret, raportul dintre calitatea rezultatelor finale si costurile totale fiind unul avantajos.

 

Lucrari de termoizolatii

Termoizolatiile sunt acele sisteme menite sa asigure un anumit grad de confort termic, protejand atat persoanele cat si structurile cladirilor, de actiunea defavorabila a temperaturilor exterioare.
Lucrarile realizate in cadrul societatii folosesc cele mai performante tipuri de termosisteme bazate pe utilizare unor materiale precum:

 • Panouri din poliuretan rigid (PUR)
 • Vata minerala
 • Sisteme cu finisaj fibrociment
 • Sisteme din polistiren expandat si extrudat (EPS si XPS)
 • Sticla celulara
 • Panouri din aluminiu si spuma poliuretanica rigida
 • Poliizocianurat (PIR) (F.V.)

 • Faţade

  In aceasta categorie, lucrarile pe care le realizeaza firma Master Roof Prest sunt aferente reparatiilor tencuieli exterioare, placare polistiren cu fixare mecanica, panouri termoizolante tip sandwich, anvelopari cu tigla metalica, tabla semirotund, fatade ventilatie, ...

  CONTINUARE
 • Montaj industrial

  Ullum apeirian eu vis, at mea eius ponderum. Ea sit hinc civibus sapientem. Nec no choro delenit assentior, sit an natum definiebas, vim no duis lobortis vulputate. Consul tamquam at eum, nullam consequat et ...

  CONTINUARE
scannere coduri de bare